Oldal kiválasztása

Kapcsolat

A digitális világ útvesztőjében sok kérdés felmerülhet a honlap optimális szerkezete és grafikai elemek tekintetében: Milyen lehetőségeim vannak? Jók-e az elképzeléseim? Hogyan lehet a honlapom forgalmát növelni?   Ezen kívül is számtalan gondolat kevereghet az ember fejében.  Ezekre választ kaphat, vagy kérdését felteheti csapatunknak.

Email

Üzenet:

3 + 13 =

Látogatottság

A honlap megjelenése után a látogatók számának a növelésében is segítünk.

Live Chat

Ötleteit Skype, Zoom vagy Meet segítségével is megbeszélhetjük…

Documentáció

Ha honlapján sok új tartalom jelenik meg, akkor akár saját adminisztrátort is érdemes lehet megbízni. Ezt a személyt betanítjuk és ellátjuk a feladatához szükséges dokumentációval.

FAQ

Kérdések és válaszok

Milyen megjelenési eszközöket javasolnak?

Egy általános tartalmú és szerkezetű honlap megjelenítésére a legjobb megoldást a CMS(content management system) rendszerek nyújthatják

Ezen belül jelenleg az egyik legjobbnak tartott “Wordpress” és ebbe a rendszerbe szervesen beépülő “Divi” sablon-modul rendszert javasoljuk.

Mi történik a honlap megjelenése után?

A honlap -akár egy kiskert- folyamatos gondozást igényel. A rendszerek fejlődnek, a biztonságtechnikai kihívásoknak is meg kell felelniük és az adattartalom is bővülhet. Ezeket a feladatokat is elvégezzük

Egyedi grafikai elemeket is kérhetek?

A honlapján megjelenő grafikai elemek jogtisztán használható fényképekből és grafikákból állnak, de egyedi elképzeléseit saját, országosan bizonyított festő-  grafikussal valósítjuk meg.

A DIVI pénzbe kerül. Menyibe kerül ez a megrendelőnek?

A DIVI rendszerét, mint a honlap megjelenésekor, mint a honlap működtetésének az idejére ingyen biztosítjuk.

Kezdje el még ma…

A honlap tervezése, megvalósítása néhány hét alatt kivitelezhető, de a keresőrendszerekben történő előrébb jutása egy hoszabb folyamat. Ezért a belátható időn belüli,  sikeres megjelenésért kezdje el honlapját megvalósítani most.

Elég ha egy ötlete vagy egy terve van, a többire megoldást nyújtunk! Konzultációkkal segítjük, hogy ötele formát kapjon, majd megvalósítjuk az elképzelését!